Uitstapje naar West-Friesland

Familie van mij heeft een Friezen-fokkerij in Sijbekarspel. De meeste mensen zullen dit plaatsje niet snel weten te vinden; het ligt in West-Friesland (Noord-Holland). Mede door het vele contact met deze prachtige dieren ben ik als heel klein meisje al geïnfecteerd geraakt met het ‘paardenvirus’, hoewel ik nooit een echt paardenmeisje ben geworden.

Voor deze grijze dag heb ik een foto uitgekozen van de laatste keer dat ik er op bezoek was: een andere grijze 12 juli, in 2009 (6 jaar en 2 camera’s geleden). Deze dames waren zo lief om even voor mijn lens te komen poseren!

Een gedachte over “Uitstapje naar West-Friesland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.