World Press Photo

Er zijn een paar tentoonstellingen waar ik het liefst elke editie naartoe ga. De World Press Photo-tentoonstelling is er daar een van. In Naarden had ik ‘m al gemist, en als ik niet vandaag op de laatste dag naar Hilversum was gegaan, dan had ik ‘m daar ook gemist. Gelukkig was ik vandaag wel in het prachtige Museum Hilversum, en de tentoonstelling was weer indrukwekkend!

Wel een tip voor de organisatie: maak die informatiebordjes wat groter, zodat gezonde jonge mensen geen leesbril nodig hebben om ze te lezen in het schaarse licht, en hang ze op een hoogte waarvoor niet iedereen zich een hernia hoeft te bukken.

20160110 World Press Photo 1

Centraal in de ‘nieuwe’ aanbouw

20160110 World Press Photo 2

Prachtig beeld van China, maar die infobordjes…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.