Weg met TTIP!

Bang dat de onlusten in het Midden-Oosten of al die vluchtelingen onze democratie bedreigen? Laat me niet lachen, het grootste gevaar op dit moment zijn de vrijhandelsverdragen TTIP en CETA die Europa met respectievelijk de VS en Canada wil sluiten. Verdragen die zorgen dat we onze eisen aan producten moeten bijstellen, de controle over onze eigen handel verliezen en het allerergste: die maken dat we het moeten slikken als grote multinationals onze staat, onze provincies of onze lokale overheden aanklagen omdat er regelgeving is doorgevoerd die de heren ondernemers niet zint.

Ik pik deze plannen niet, ik ga de straat op voor onze eigen democratische waarden, de garantie van een veilige rechtsstaat en wet- en regelgeving waar wij zelf voor hebben gekozen. Ik heb vandaag mijn stem laten horen tegen TTIP! Als je wilt kun jij je ook nog laten horen, door de petitie te tekenen.

Als foto heb ik gekozen voor een a-typisch protestbeeld: jonge ondenemers die, net als ik, vinden dat ondernemen op een andere manier kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.