Samenloop voor Hoop brengt samen

Huizen op zijn best. Met vele honderden, zo niet duizenden, hebben Huizers zich gisteren en vandaag ingezet voor de Samenloop voor Hoop. De Samenloop voor Hoop is een 24 uurs-wandelestafette, die werd gehouden rond het hoofdveld van SV Huizen. Het geld dat ingezameld werd met sponsoring en verkoop van consumpties en goederen op de dagen zelf, is geheel ten goede gekomen aan het KWF.

Een waanzinnige organisatie, mogelijk gemaakt door vele lokale vrijwilligers, ambassadeurs en sponsoren. Op de site valt te lezen wie er allemaal aan meegewerkt heeft. Maar een aantal blijven er onbenoemd, die ik hier toch wil noemen. Allereerst Mark Vonno, die beide dagen alles feilloos aan elkaar gepraat heeft en ook nog een sportles heeft verzorgd. Als tweede DJ Jaap Hobo en DJ PAUL C4GE, die vele en vele uren iedereen enthousiast hebben gehouden met hun muziek. En als derde, wat minder zichtbaar, Johan Verheij, die als regisseur heeft gezorgd voor het soepel verlopen van het gehele programma en de late gasten ook nog eens heeft getrakteerd op een aantal voorstellingen uit zijn Theaterroute.

Twee indrukwekkende dagen, met vele optredens, activiteiten voor kinderen, acties en een hoop gezelligheid. Een actie voor een goed doel die het gevoel gaf van een gezellig zomerfestival, ondanks het zeer serieuze onderwerp. En ook nog eens ruim 125.000 euro heeft opgebracht. Petje af!

De gemeenteraad (en wethouder) liep ook mee

De samenloop verzustert

Op de lekkere muziek viel goed te dansen!

Voor sommigen was het een goed excuus voor een aparte outfit

Ton de Groot (82) liep voor Mariëlle

Burgemeester Sicko Heldoorn verzorgde de opening

Mark Vonno deed de presentatie

DJ Jaap Hobo was er voor de lekkere plaatjes

Rond het veld heerste een festivalgevoel

Zonnebloemenpolonaise als afsluiter

Vrijwilligers zitten klaar voor de onthulling van het eindbedrag

Trompettist Paul Kooij leidde het moment suprême in

Volledige foto

3 gedachten over “Samenloop voor Hoop brengt samen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.