Op heterdaad betrapt

Hitsige berichten over politieheli’s, overvallen en andere spannende dingen zijn niet zo’n mijn ding. Toen ik vanmiddag foto’s heb gemaakt van een arrestatie in het Hart van Huizen, heb ik mezelf voorgenomen alleen een foto online te zetten als iemand anders zelf al iets over het incident had gedeeld.

SpecSavers Huizen is er vanmiddag zelf mee naar buiten gekomen dat er in hun winkel een dief is aangehouden. Ik zat aan de overkant te lunchen bij Le Salonard en was er bij stom toeval getuige van. Na een burgerarrestatie is de dief rustig overhandigd aan de politie, zonder veel vertoon. Weinig tamtam, dat lijkt mij de juiste manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.