Egyptische ontmoeting / Egyptian encounter

Weer in Amsterdam. Zo kom je er zelden, en zo twee keer in dezelfde winkel in een week. Want in de prachtige winkel Fanous Ramadan, aan de Runstraat te Amsterdam (die helaas binnenkort gaat sluiten), trof ik een prachtige lamp voor mijn ouders. En na hun goedkeuring ben ik die vandaag gaan halen.

En net als maandag trof ik daar vandaag Yasin Ali, een Egyptenaar die in een Nederlandse winkel Egyptische lampen verkoopt. Een vriendelijker en enthousiaster verkoper vind je niet snel! Zijn verzoek om een foto van hem te maken voor op zijn website, heb ik beantwoord met het verzoek of ik deze dan voor mijn blog mag gebruiken. Zijn de lampen niet prachtig?


In Amsterdam again. I rarely come there, but now I’ve been there twice in the same shop in one week. In the beautiful shop Fanous Ramadan, on the Runstraat in Amsterdam (which will sadly close soon), I found a beautiful lamp for my parents. After their consent, I went to get it today.

And in the shop there was Yasin Ali, an Egyptian, selling Egyptian lamps in a Dutch store. You won’t find a kinder and more enthusiastic vendor! He asked me to take a picture of him for his website, so I asked to use it for my blog. Aren’t the lamps beautiful?

Een gedachte over “Egyptische ontmoeting / Egyptian encounter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.