Busbaan nee, bomen ja

Eindelijk heb ik mijn twitterbiografie eer aan kunnen doen: sinds dag 1 staat er in dat ik boomknuffelaar ben. Als je een lint van 2,5 meter om een dikke boom moet knopen, dan heb je geen andere keus dan deze te knuffelen. En dat heb ik vol overgave gedaan!

Het is voor mij namelijk onbestaanbaar dat 680 bomen plaats moeten maken voor een onnodige, ongewenste en overbodige busbaan die niemand wil behalve een paar overijverige politici. Daarom heb ik, samen met een aantal andere politici uit Huizen en Blaricum en flink wat enthousiaste inwoners, met liefde 310 linten geknoopt om de bomen die weggaan. De overige 370 staan helaas op plekken die niet goed begaanbaar zijn. Maar het idee is wel duidelijk, toch?

Steun je de actie op facebook ook?

Een tekst naar mijn hart!

Een tekst naar mijn hart!

Zelfs als je voor goed OV bent.

Zelfs als je voor goed OV bent.

Een grote groep enthousiaste vrijwilligers

Vele handen maken licht werk

Na gedane arbeid weer naar huis!

Na gedane arbeid weer naar huis!

Kun je nog meer van bomen houden?

Kun je nog meer van bomen houden?

Oranje, omdat het zo lekker opvalt.

Oranje, omdat het zo lekker opvalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.