Boerderij te koop

Mijn bericht van 12 juli (Uitstapje naar West-Friesland) herinnerde mij eraan dat ik al heel lang niet bij mijn tante op bezoek ben geweest. En omdat haar boerderij te koop staat, was het hoog tijd om langs te gaan! Straks heb ik de kans niet meer om de boerderij te bezoeken waar ik als klein kind heel wat uurtjes heb doorgebracht.

Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat foto’s van deze prachtige boerderij te maken. Mijn tante heeft ‘m helemaal zelf opgeknapt, zowel buiten als binnen. Het resultaat is, mag ik wel zeggen vind ik, een boerderij en een woonhuis waar veel mensen jaloers op kunnen zijn!

20150727 Boerderij te koop 1

De schouw, met veel werk in ere hersteld.

20150727 Boerderij te koop 5

Bovenlicht van het voorhuis, zelf ontworpen

20150727 Boerderij te koop 4

Deur van voorkamer naar woonkamer

20150727 Boerderij te koop 3

Woonkamer

20150727 Boerderij te koop 2

Voorkamer

4 gedachten over “Boerderij te koop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.