Bijzondere ontmoeting 2

Toen ik twee weken geleden op weg naar huis was vanaf de pier, kwam ik langs de Bestevaer (Naarden/Huizen) vijf reeën tegen. Het blijkt een bekend groepje te zijn, dat in dat gebied verblijft. Dit kwam ik te weten door een meneer die mij zag fotograferen en me alles vertelde wat hij van de groep wist. Waar ze sliepen, hoe vaak hij ze al was tegengekomen, hoeveel het er in totaal zijn…

Als klap op de vuurpijl nam hij me ook nog mee naar hun slaapplaats! Het is jammer dat ik met mijn 200mm niet zo ver kom qua foto, maar niettemin is het toch weer een bijzondere ervaring.

20160203 Bijzondere ontmoeting 2a

De hele kudde

20160203 Bijzondere ontmoeting 2b

Hun pad van slaapplaats naar foerageergebied

Een gedachte over “Bijzondere ontmoeting 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.