Afscheid Regina Bruins

Regina Bruins is de Vrijwilligerscentrale Huizen. Niet iedereen heeft van Regina gehoord, of van de Vrijwilligerscentrale. En dat is niet erg. Maar ik heb de afgelopen jaren als raadslid en maatschappelijk betrokken inwoner veel te maken gehad met Regina. Zij heeft mij geholpen aan m’n vrijwilligerswerk bij Tijd voor Meedoen; ze was de drijvende kracht achter het maatschappelijk diner waar ik aan mee deed voor het Vogelhospitaal; als raadslid kwam ik regelmatig bij de Vrijwilligerscentrale en op plekken waar Regina ook was; en ze bleek de moeder van een vroegere klasgenoot van mij. Iets wat ze me elke keer weer moest vertellen. đŸ˜‰

Regina is 66 jaar geworden, en gaat met pensioen. Haar feest vanavond in de Krachtcentrale was super, en ik denk dat het maatschappelijk veld in Huizen haar nog gaat missen!

Toespraak van wethouder Janny Bakker

Regina ontvangt het Huizer insigne

Schilderijen gemaakt voor Regina en de VC

Volledige foto

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.