365 dagen succesvol

Wie wil dat nou niet? 365 dagen succesvol zijn? Gelokt met deze titel en een gratis kaartje, zat ik vanavond in Spant! bij het succescollege van David de Kock van 365 dagen succesvol. Ik dacht dat ik er wellicht wat aan zou hebben voor mijn eigen bedrijf. Maar dit college hield zoveel meer in…

Het was helemaal niet zakelijk, zoals ik had verwacht. Maar hoogst persoonlijk juist. David begon met het verhaal van zijn overleden vriend Jip, die hem heeft geïnspireerd om meer uit het leven te halen. En dat is wat hij andere mensen nu graag leert: meer uit het leven halen. Niet alleen uit je zaken, maar ook uit de liefde, je gezondheid, eigenlijk uit alles.

En de methode waarop hij dat doet is best confronterend. Het dwingt je stil te staan bij je leven op dit moment, en wat je echt zou willen. Wil je voor altijd doorgaan zoals je nu doet, of wil je meer uit het leven halen?

Dit college was een klein voorproefje; mensen die de smaak te pakken hebben gekregen kunnen zich opgeven voor een heel jaar aan tips, seminars en coaching. Ikzelf ben niet zo van de goeroe’s en specifieke methodes, maar David zijn college was oprecht, eerlijk en raak.

Volledige foto

Een interactieve voorstelling: we hadden veel vragen te beantwoorden en dingen toe te geven

En voor wie echt een vraag had was er persoonlijke aandacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.